Prostrano zemljište u mirnom mjestu nedaleko od Svetvinčenta

Svetvinčenat, Svetvinčenat

315,000 €
Terrain 8,605 m2

Istra, Svetvinčenat, okolica,

U prekrasnom ruralnom okruženju, nedaleko od Svetvinčenta, u čarobnoj Istri, nalazi se ova prostrana parcela. Istra je poznata po svojoj iznimnoj ljepoti, bogatoj povijesti i tradicionalnom mediteranskom šarmu. Ovo područje obiluje zelenilom, vinogradima i maslinicima, pružajući vam priliku da uživate u miru i prirodnim ljepotama koje ova regija nudi.

Parcela se prostire na 8605m2 i smještena je na rubu mjesta, uz samu prometnicu, što vam olakšava brz i jednostavan pristup. Površina zemljišta pruža brojne mogućnosti za gradnju različitih projekata, uključujući prekrasne kuće za odmor s prostranim dvorištem. Infrastruktura poput struje i vode dostupna je odmah do parcele.

Ovo je jedinstvena prilika za sve one koji sanjaju o vlastitom kutku mira u Istri. Sada je pravo vrijeme da pretvorite svoje snove u stvarnost! Projektirajte svoj idealni dom za odmor, okruženi netaknutom prirodom koja će vam pružiti potpunu privatnost i opuštanje.

Ne propustite ovu rijetku priliku da postanete vlasnik ovog predivnog istarskog zemljišta. Nazovite nas odmah kako biste saznali više informacija i započeli put prema ostvarenju savršenog istarskog doma po vašim željama. Očekujemo vaš poziv!

ID KOD AGENCIJE: 1018-1002

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Information

  • Prix total: 315,000 €
  • Type: Terrain
  • Surface: 8,605 m2
  • ID Annonce: D8-425734

Traits

  • Téléphone
  • Mis à jour:
    22/08/2024
  • ID Annonce:
    D8-425734

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Voir toute l'offre
{* *}
Top