Bale, okolica, dizajnerska kuća u izgradnji

Bale, Bale

950,000 €
5,398 €/m2
Maison 176 m2

Istra, Bale, okolica

Prekrasna općina Bale, koja se sve više razvija u turističkom sektoru, te taj razvoj povlači sa sobom i širenje stanovništva koje uživa u blagodatima života na raznim mirnim lokacijama poput manjih naselja u okolici. Na svega par minuta vožnje od centra Bala sa svojom širokom ponudom potrebnih sadržaja za život i uživanje, nalazi se zemljište gđe će se započeti sa gradnjom ove kuće s bazenom te je planirani završetak izgradnje na proljeće 2024.

Prije svega treba napomenuti kako je ovo kuća s potpisom renomiranog arhitekta koji spaja suvremene elemente sa tradicijom i kulturom podneblja u kojoj se nekretnina nalazi, te na taj način dolazi do savršenog bezvremenskog dizajna.

Nekretnina će se nalaziti na rubu naselja, okružena zelenilom, te će se prostirati na dvije etaže, prizemlje i kat sa ukupnom kvadraturom od 176m2.

U prizemlju, kod samog ulaza, nailazimo na ulazno predsoblje gđe se odlazi do prostranog dnevnog dijela otvorenog koncepta sa kuhinjom i blagovaonicom, koji će biti izrazito osvijetljeni tokom cijelog dana zbog velikih staklenih stijena koje zamjenjuju klasične prozore te se na taj način dobiva lijep i otvoren pogled na okućnicu na koju ćete moći direktno izaći iz dnevnog boravka. U prizemlju također nailazimo na wc, vešeraj te prekrasnu wellness zonu sa finskom saunom i popratnim sadržajima. U prizemlju se nalazi i tehnička soba iza kuće u koju se dolazi s vanjske strane.

Na kat nas vodi drveno stubište prema dvije sobe sa vlastitim kupaonicama. U sobama se također nalaze staklene stijene kako bi ih tokom dana obasjalo sunce, dok jedna soba ima i direktan izlaz na neponovljivu terasu te ima pogled na zelenilo okoline koja okružuje kuću.

Grijanje kuće će biti centralno podno koje se regulira dizalicom topline zrak/voda, sa termostatom u svakoj prostoriji za vlastitu regulaciju po želji, dok su za hlađenje zadužena su četiri ugradbena klima uređaja. Neizostavno je ovđe spomenuti i kamin koji će naći svoje mjesto u dnevnom dijelu te pružati poseban ugođaj u zimskom mjesecima.

Okućnica prati dizajn kuće te će biti uređena te kultivirana sa biljem karakterističnim za ovo područje, te će se tu naći i pokoja maslina koja zaokružuje mediteranski stil. U samom centru okućnice nalaziti će se bazen veličine 37m2 gđe možete naći osvježenje tokom toplih ljetnih dana. A za limene ljubimce osigurana su dva parkirna mjesta.

Kao šećer na kraju, ova neponovljiva nekretnina se prodaje namještena kao na slikama. A ukoliko želite ostaviti i svoj otisak te suđelovati u cjelokupnom procesu ne preostaje Vam ništa drugo nego da nam se javite s povjerenjem i investirate u budućnost. Savršena je kako za život u mirnom mjestu, tako i za korištenje u turističkom sektoru putem iznajmljivanja u ljetnoj sezoni s obzirom na sve veću potražnju za ovakvim objektima gđe bi se povratila investicija.

ID KOD AGENCIJE: 1029-354

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Information

  • Prix total: 950,000 €
  • Prix par mettre carrée: 5,398 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 176 m2
  • Chambres: 5
  • Nombre d'étages: 1
  • Nombre de salles de bain: 2
  • Construction: 2024
  • Surface du terrain: 5 a
  • ID Annonce: D8-409691

Traits

  • Mis à jour:
    30/08/2024
  • ID Annonce:
    D8-409691

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Voir toute l'offre
{* *}
Top