ISTRA, PULA - Komforan stan u blizini svih sadržaja

Pula, Šijana

214,000 €
2,578 €/m2
Flat 83 m2

ISTRA, PULA - Komforan stan u blizini svih sadržaja

Predstavljamo ovaj visoko kvalitetan i održavan prostran stan. Riječ je o prostranom i komotnom stanu smještenome na 4. katu manje stambene zgrade. Lokacija stana idealna ja za cjelogodišnji siguran i miran život obitelji, dok se sav potreban sadržaj nalazi udaljen na svega nekoliko koraka od stana.

Iskoristite ovu priliku i postanite vlasnikom ovog savršenog obiteljskog stana koji nudi brojne mogućnosti svojim novim vlasnicima.

OPIS STANA:

Sastoji se od ukupnih 83, 12 m2 stambenoga prostora, koji su iskorišteni na način kako bi svaka prostorija ispunila svoju zacrtanu ulogu, a ujedno i kako bi se osigurao maksimalan komfor tijekom boravka u stanu.

Tako se na ulazu u stan nalazi manje predvorje s prostorom predviđenim za garderobu, a koje nas zatim uvodi u dnevni prostor stana koncipiran po sistemu open space-a. Ovđe imate priliku svoje vrijeme provoditi u komotnom i prostranom dnevnome boravku, a pored kojega se nalazi blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj i moderna te opremljena kuhinja savršena za pripremu vaših najdražih delicija.

Iz blagovaonice i kuhinje pristupa se natkrivenoj terasi . Ista ova terasa predstavlja idealno mjesto za boravak tijekom cijele godine u vama najdražem društvu, a moguće ju je prenamijeniti u dodatni stambeni prostor, sukladno potrebama i željama budućim vlasnika.

Jednako tako se uz dnevni boravak smjestila prva spavaća soba, dok su ostale dvije komotne i prostrane spavaće sobe odvojene od dnevnome prostora stana i to manjim hodnikom, što osigurava mir i privatnost. Svaka spavaća soba, pa tako i dnevni boravak krasi kvalitetan hrastov parket koji odaje topli osjećaj pravog obiteljskog doma.

Uz dvije već spomenute prostranije spavaće sobe, smjestilo kupatilo i gostinjski toalet.

DODATNE INFORMACIJE:

* vlasništvo stana uredno, vlasnik 1/1, bez tereta, zgrada posjeduje svu dokumentaciju, stanovi su etažirani, te je moguće kupovine kreditom.

* stan se prodaje namješten, bez privatnih stvari vlasnika.

* postavljena je kvalitetna PVC stolarija u cijelome stanu.

* na podu u dnevnome boravku i svim spavaćim sobama postavljen je hrastov parket, dok se u ostalim prostorijama stana nalazi keramika.

* stan je u potpunosti klimatiziran.

* postavljena je kvalitetna toplinska i hidro izolacija na svim vanjskim zidovima.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana, slobodno nas kontaktirajte u svakome trenutku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33360

Loren Kečan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: loren@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Information

  • Total price: 214,000 €
  • Price per square meter: 2,578 €/m2
  • Type: Flat
  • Surface: 83 m2
  • Number of rooms: 4
  • Condition: Furnished
  • Number of floors: 4
  • Number of bathrooms: 1
  • Ad ID: D7-537622

Features

  • Phone
  • Air conditioner
  • Updated:
    09/10/2024
  • Ad ID:
    D7-537622

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Other listings for this user
Top