Stan - Knežija , 53. 15m2 , Iznajmljivanje

Zagreb, Trešnjevka - Jug , Knežija

700 €
Flat 53 m2

**Iznajmljuje se potpuno renoviran dvosoban stan na Knežiji, 53, 15 m² – 12. kat s balkonom i panoramskim pogledom**

Na dugoročni najam nudimo moderan, svijetao i izuzetno funkcionalan dvosoban stan, smješten na **12. katu** stambene zgrade s **dva lifta**, u mirnom i urbanom dijelu Knežije. Ova nekretnina nudi sve što vam je potrebno za udoban život, s nizom sadržaja na dohvat ruke, ali i privatno utočište visoko iznad gradske vreve.

### Detaljan opis stana:Stan se proteže na **53, 15 m²** i sastoji se od pomno osmišljenog rasporeda prostorija, savršenog za parove, studente ili pojedince koji cijene komfor i funkcionalnost.

- **Ulazni hodnik** koji vas uvodi u stan, s dovoljno prostora za ormariće i odlaganje obuće i ođeće. - **Odvojena kupaonica** potpuno renovirana, s modernim sanitarijama i tuš kabinom. - **Zaseban WC**, što povećava praktičnost i privatnost u stanu. - **Kuhinja s blagovaonicom**, kompletno opremljena elementima, iz koje se izlazi na **balkon**. Balkon pruža zadivljujući, panoramski pogled na grad  – idealno mjesto za jutarnju kavu ili opuštanje na kraju dana. - **Prostrani dnevni boravak** – svijetao i ugodan, idealan za opuštanje ili druženje. Zahvaljujući velikim prozorima i visokokvalitetnoj PVC stolariji, prostorija je prirodno osvijetljena tijekom cijelog dana. - **Spavaća soba**, odvojena od ostatka stana, pruža mir i privatnost. Dovoljno velika da primi bračni krevet i garderobne ormare, idealna za odmor i opuštanje.

### Prednosti:Stan je **potpuno renoviran 2022. godine**, uključujući:- Zamijenjene **sve instalacije** (struja, voda) – što jamči sigurnost i dugotrajnost. - Nova **PVC stolarija** osigurava izvrsnu izolaciju, čime se značajno smanjuju troškovi grijanja i hlađenja te povećava energetska učinkovitost stana. - Moderno uređenje koje kombinira funkcionalnost i estetiku.

### Dodatne pogodnosti:- **Besplatan i javni parking** ispred zgrade – uvijek dostupno mjesto za parkiranje. - Zgrada ima **dva lifta**, što omogućava brzi i lagani pristup stanu, čak i u žurbi ili s većim teretom. - Mirna i tiha lokacija unatoč blizini svih važnih sadržaja.

Stan je smješten u dobro održavanoj zgradi, s neposrednom blizinom trgovina, javnog prijevoza (tramvajske i autobusne linije), škola, vrtića, parkova, sportskih centara i ostalih sadržaja potrebnih za svakodnevni život. Knežija je kvart poznat po izvrsnoj prometnoj povezanosti, ali i bogatom društvenom životu – ovđe imate sve na dohvat ruke.

### Uvjeti najma:Stan se iznajmljuje **dugoročno**. Useljenje je moguće odmah.

 

Ovaj stan predstavlja odličnu priliku za udoban i moderan život na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu. Ne propustite priliku – rezervirajte svoj termin za razgledavanje već danas!

 

Antonijo Čabraja

 

Mob: 099*******

 

E-mail: antonijo@ii. hr

 

Web: www. ii. hr

 

ID NEKRETNINE : 2498

 

Ured: +385 (1) 4920 800

  

Information

  • Total price: 700 €
  • Type: Flat
  • Surface: 53 m2
  • Number of rooms: 2
  • Condition: Furnished
  • Floor: 12
  • Number of floors: 16
  • Number of bathrooms: 1
  • Ad ID: I14-2498

Features

  • Parking place
  • Phone
  • Updated:
    04/10/2024
  • Ad ID:
    I14-2498
Top