Pula, renovirani stan iznad Arene na 2. katu površine 48 m2

Pula, Centar

130,000 €
2,708 €/m2
Flat 48 m2

Pula, prodaja renoviranog stana iznad Arene na 2. katu, površine 48 m²

Prodaje se u potpunosti renoviran stan u zgradi, smješten u visokom potkrovlju, površine 48 m² reducirane površine. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, jedne spavaće sobe i kupaonice. Stanu pripada mala ostava na stepeništu, a na korištenje ima i pripadajući dio vrta u dvorištu, površine 20 m², iza zgrade. Stan se prodaje u potpunosti namješten i spreman za useljenje.

Stan je priključen na gradski plin (kuhanje), ima novu invertersku klimu, novu kuhinju opremljenu perilicom posuđa, postavljena je nova PVC stolarija, izolirani su podovi u cijelom stanu, postavljena je dodatna izolacija ispod krovišta zgrade, adaptirana je kupaonica s tuš-kabinom i perilicom rublja, a promijenjena je i kompletna instalacija za struju i vodu.

Detaljan raspored:

Ulazni hodnik: Hodnik koji vodi do svih prostorija u stanu.

Dnevni boravak: Prostran dnevni boravak opremljen novim namještajem.

Kuhinja s blagovaonicom: Opremljena kuhinja s blagovaonicom.

Spavaća soba: Udobna i prostrana spavaća soba s ormarom.

Kupaonica: Opremljena kupaonica s tuš-kabinom i perilicom rublja.

Ključne značajke:

Lokacija: Stan se nalazi na drugom katu stambene zgrade, u neposrednoj blizini Arene i svih ključnih sadržaja, uključujući trgovine, restorane, škole, vrtiće i javni prijevoz.

Plaže: Udaljenost od mora i prekrasnih plaža iznosi samo 5 minuta lagane vožnje automobilom.

Pogodnosti: Stan ima ugovor s Pula parkingom za parkirno mjesto u zoni Pule, 6 EUR mjesečno. Također, ima dodatno spremište na među katu i pripadajući dio vrta u dvorištu površine 20 m².

Grijanje/Hlađenje: Prostor je opremljen inverterskom klima jedinicom.

Oprema: Nekretnina se prodaje kompletno namještena, što omogućava novom vlasniku da odmah useli bez dodatnih ulaganja.

Prednosti lokacije:

Grad na sedam brežuljaka s više od 3000 godina povijesti i veličanstvenim amfiteatrom, Pula, smještena je na jugozapadnom dijelu najvećeg hrvatskog poluotoka. Grad leži na sedam slikovitih brežuljaka, ispod kojih se prostire prostrani zaljev s prirodno zaštićenom lukom. Pula je grad nevjerojatne arhitekture, a najpoznatija povijesna građevina je pulska Arena. Povijesni centar Pule odiše uskim ulicama i starim kamenim zgradama koje pričaju priče prošlih vremena. U blizini se nalaze i brojni turistički sadržaji, sportski tereni, biciklističke staze te mogućnosti za vodene sportove. Pula je također idealno polazište za istraživanje ostatka Istre, s brojnim povijesnim gradovima.

Dokumentacija: Stan ima urednu dokumentaciju, uključujući čisto vlasništvo 1/1, a moguća je i kupnja putem kredita.

Priključci: Stan je priključen na gradsku kanalizaciju, struju, vodu i plin. Grijanje i hlađenje osigurava klima uređaj.

Zaključak: Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za stanovanje ili kao investicija za turistički najam, zahvaljujući svojoj atraktivnoj lokaciji i visokoj kvaliteti opreme. Blizina plaža, centra grada i svih važnih sadržaja čini ovaj stan idealnim izborom za obiteljski život ili profitabilni najam.

Kontakt:Franko, Investa Real EstateEmail: franko@investa. hrMob: +385*******

Information

  • Total price: 130,000 €
  • Price per square meter: 2,708 €/m2
  • Type: Flat
  • Surface: 48 m2
  • Number of rooms: 1
  • Condition: Furnished
  • Floor: 2
  • Number of bathrooms: 1
  • Year of construction: 1910
  • Ad ID: I11-1202

Features

  • Updated:
    20/09/2024
  • Ad ID:
    I11-1202

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Other listings for this user
{* *}
Top