APARTMANSKA KUĆA U ROVINJU, 200 METARA OD MORA

Rovinj, Rovinj

1,350,000 €
3,375 €/m2
House 400 m2

ROVINJ - Apartmanska kuća na odličnoj lokaciji, svega 200 metara od mora.

Prodajemo samostojeću kuću od ukupno 400 m² stambenog dijela, na parceli od 840 m2 u ekskluzivnom dijelu grada Rovinja, na korak do mora i šetnica.

Kuća graniči sa stoljetnom borovom šumom (urbanistički definirana zelena zona sa zabranom gradnje) što osigurava dugotrajan trajni mir i privatnost.

Okolina i mikrolokacija u konstantnom je razvoju što je bitno za razvoj destinacije, a važno je spomenuti jedan od najnovijih realiziranih projekata nautičke luke San Pelagio Rovinj, s ukupno 375 vezova taj projekt bitno je utjecao na ovu mikro lokaciju. Nakon luke, u najavi je uređenje plaže i okoliša San Pelagio, stoga se očekuje da će upravo taj projekt dodatno povećati atrakciju ovog područja i povećati interes korisnika i kupaca.

Kuća je raspodijeljena na 5 apartmana (jednosobni, dvosobni i četverosobni) te konobe.

U suterenu kuće nalazi se velika novouređena i klimatizirana konoba s kuhinjom i blagovaonskim stolom za 12 osoba te dnevnim kutkom, veliki podrum/spremište, kotlovnica i praonica.

S druge strane suterena nalazi se novouređeni jednosobni studio apartman s natkrivenom terasom.

U prizemlju se nalaze dodatna dva novouređena studio apartmana, jedan jednosoban, drugi dvosoban, oba s loggiama i izlazom u veliki mediteranski vrt u kojem ima dovoljno mjesta za izgradnju bazena (blizina svih instalacija) kao dodatni sadržaj.

S druge strane prizemlja nalazi se stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka (open space koncept), 1 spavaće sobe, kupatila i velike otvorene terase od 35 m2 s pogledom na okolno zelenilo.

Kompletno prizemlje se trenutno koristi u turističke svrhe.

Prvi kat i potkrovlje čine dvoetažni stan povezan unutrašnjim stubištem i velikom terasom koja se proteže kroz cijelom dužinom s pogledom na more/stari grad.

U slučaju dizanja dodatnog kata ili postojeće visine potkrovlja (dozvoljeno prema lokacijskoj informaciji), otvara se ideja ravnoga krova/terase/sunčališta (možda s bazenom ili jaccuzijem) s neponovljivim pogledom na more, zelenilo i rovinjski stari grad!

Prema lokacijskoj informaciji i uvjetima gradnje dozvoljeno je podizanje dodatnog kata (podrum + prizemlje + 1. kat + 2. kat + visoko potkrovlje) te proširivanje objekta (područje mješovite 'M', pretežito stambene namjene - obiteljska višekatnica, stambena zgrada, hotel, poslovno-stambeni objekt). Jednostavnim zahvatom postojeće se stanje pretvara u zgradu s tri velikih (100+ m2) ili 5 manjih stambenih jedinica (2 po etaži + jedna u potkrovlju). Dodatnim podizanjem kata, naravno, stambeni se kapacitet povećava.

Na kući je nova ALU/PVC stolarija, kroz cijelu kuću sprovedeno centralno grijanje na lož ulje (svaka prostorija u kući ima svoj radijator; nova Riello peć, veliki spremnik za lož ulje te zajednički novi 300 L Riello bojler za sve potrošače).

Ormarić za plin na parceli, svaka jedinica kuće klimatizirana (inverterske A++ klime) te sa SAT/TV instalacijama i brzim internetom (dostupna i optika).

Velika okućnica s više parkirnih mjesta (10+). Trgovina i lokalno autobusno stajalište na 50 m, more, vrtić i novoizgrađena sportska luka na stotinjak metara od kuće. Novouređene gradske plaže sa svom infrastrukturom na 3 minuta hoda.

Vlasništvo 1/1. Svi papiri uredni. Bez tereta.

Kuća se prodaje namještena kao na slikama, s mogućnošću nastavka uhodanog posla iznajmljivanja apartmana obzirom na dugogodišnju tradiciju te visoko ocijenjenih 9, 6.

Donesite pravu odluku uz našu podršku za ugodno iskustvo kupovine nekretnine, kontaktirajte nas s povjerenjem:

FILIP MARIĆ

Agent s licencom

Mob: +385*******

filip. maric@dogma-nekretnine. com

-----------------------------------------------

MICHAEL RADOLA

Agent s licencom

+385*******

michael. radola@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: IS1513599

Filip Marić

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: filip. maric@dogma-nekretnine. com

www. dogma-istra. com

Michael Radola

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: michael. radola@dogma-nekretnine. com

www. dogma-istra. com

Information

  • Total price: 1,350,000 €
  • Price per square meter: 3,375 €/m2
  • Type: House
  • Surface: 400 m2
  • Number of rooms: 12
  • Condition: Partly furnished
  • Number of bathrooms: 6
  • Year of construction: 1971
  • Land surface: 8.4 a
  • Ad ID: D10-104442

Features

  • Terrace
  • Parking place
  • Updated:
    26/08/2024
  • Ad ID:
    D10-104442

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Other listings for this user
{* *}
Top