ZADAR - Murvica - kuća sa bazenom i pomoćnom zgradom

Poličnik, Murvica

350,000 €
3,977 €/m2
House 88 m2

Posredujemo u prodaji interesantne nekretnine u mjestu Murvica udaljeno cca 10-tak km od Zadra, a koje se sastoji od manje obiteljske kuće, pomoćne zgrade u kojoj je smješten kompletno namješten jednosobni stan te grijanog bazena dimenzija 6x3m.

Obiteljsko imanje sa ove dvije manje kuće smješteno je u mirnom dijelu naselja, okruženo prirodom, te pruža potpunu privatnost kako za odmor tako i za svakodnevni život.

Prva kuća u površini od cca 50 m2 sastoji se od predsoblja, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom i dnevnim dijelom, te kupaonice s WC-om.

Druga kuća / pomoćna zgrada u površini od 41 m2 sastoji se od kuhinje s blagovaonom u kojem je smješten kamin, jedne spavaće sobe te kupaonice s WC-om. Okućnica je prostrana, pažljivo uređena sa odabranim mediteranskim biljem. U tom predivnom ambijentu zelenila i mirisa, između dvije kuće, smješten je grijani bazen sa svojim sunčalištem, tušem i tendom. Iza kuće, daleko od pogleda okolnih susjeda i prometnice, smještena je ljetna kihinja sa kaminom, sprovedena struja, voda, prostran stol za obiteljska druženja na svježem zraku i stvaranju lijepih uspomena. Imanje se počelo graditi 2010. godine i završilo se 2018. godine. Na parceli, u zadnjem dijelu pomoćne zgrade smještena je praonica i ostava. Na ulazu je dostupan veliki parking. Kuće su kompletno namještene, klimatizirane i opremljene video nadzorom, te se kao takve i prodaju. Nisu potrebna nikakva daljnja ulaganja, osim po nekim osobnim željama novog kupca. Grijanje je na drva ili palete. Nekretnina se prodaje u viđenom stanju, sa svom opremom,   slikama, unikatnim detaljima, lusterima i sl.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije Anita 091*******.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

 Kupac plaća agencijsku proviziju 3%.

 www. NekretnineAnitaTim. hr

Information

  • Total price: 350,000 €
  • Price per square meter: 3,977 €/m2
  • Type: House
  • Surface: 88 m2
  • Number of rooms: 3
  • Year of construction: 2010
  • Ad ID: A31-1441

Features

  • Updated:
    11/09/2024
  • Ad ID:
    A31-1441

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Other listings for this user
{* *}
Top