OTOK MOLAT - Investirajte u mediteranski san: ekskluzivna ponuda četiri kamene kuće na Molatu - Idea

Zadar - Okolica, Molat

No price
House 565 m2

OTOK MOLAT - Investirajte u mediteranski san: ekskluzivna ponuda četiri kamene kuće na Molatu - Idealno za bijeg u mir i prirodu!

Na prekrasnom otoku Molatu, smještenom u srcu slikovitog mjesta Molat, nalazi se jedinstveni kompleks od četiri luksuzne kamene kuće: Monaco, Antica, Kapetanova Kuća i Reainer. Jedine luksuzne kuće ovakvog stila na cijelom otoku!

Sve kuće se mogu kupiti zajedno ili pojedinačno, a svaka nudi mir, privatnost i neposrednu blizinu mora, samo 350 metara od najbliže plaže. Opremljene ručno rađenim namještajem, te pružajući suvremene pogodnosti poput interneta, satelitske TV i klimatizacije, ove nekretnine predstavljaju savršenu investiciju ili dom za opuštanje u mediteranskom raju.

Otok Molat, smješten na ulazu u Zadarski arhipelag, pravi je dragulj Jadrana. Njegove netaknute plaže, mirisne borove šume i idilične uvale čine ga savršenim mjestom za one koji traže odmor daleko od svakodnevne gužve. Povijesna baština otoka očituje se kroz lokalne običaje i gastronomiju, a svakodnevna trajektna linija povezuje Molat s povijesnim gradom Zadrom, osiguravajući lakoću pristupa svim potrebnim sadržajima.

Kapetanova Kuća

Kapetanova Kuća, koja se prostire na 280 m2, nudi tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, što osigurava potpunu privatnost. Interijer odiše stilom i elegancijom zahvaljujući rustikalnom namještaju. Dvije prostrane terase pružaju zadivljujući pogled na more, dok bazen u vrtu nudi idealno mjesto za opuštanje i uživanje u suncu.

Površina: 280 m2

Spavaće sobe: 3

Kupaonice: 3

Terase: 2

Posebnosti: Bazen, pogled na more, rustikalni namještaj

Kuća Reainer

Kuća Reainer, s površinom od 140 m2, savršena je za manju obitelj ili parove. Ima dvije spavaće sobe i tri kupaonice, pružajući komfor i udobnost. Masivni namještaj u kombinaciji s modernim detaljima stvara osjećaj luksuza, a dvije terase nude prekrasan pogled na more. Bazen s ležaljkama omogućava savršeno opuštanje na suncu.

Površina: 140 m2

Spavaće sobe: 2

Kupaonice: 3

Terase: 2

Posebnosti: Bazen, pogled na more, masivni namještaj

Kuća Antica

Kuća Antica je manja, ali ništa manje šarmantna. Prostire se na 55 m2 i sadrži dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, idealna za one koji traže udobnost u manjem prostoru. Terase omogućuju uživanje na otvorenom, dok interijer odražava spoj tradicionalnog dalmatinskog stila i modernog dizajna.

Površina: 55 m2

Spavaće sobe: 2

Kupaonice: 2

Terase: 2

Posebnosti: Autentični dalmatinski stil

Kuća Monaco

Kuća Monaco prostire se na 90 m2, s dvije spavaće sobe, kupaonicom i prostranom terasom. Stilizirani masivni namještaj odiše sofisticiranošću, a otvoren prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka nudi udobnost i prostor za druženje. Savršena je za one koji žele spoj tradicionalnog šarma i moderne funkcionalnosti.

Površina: 90 m2

Spavaće sobe: 2

Kupaonice: 1

Terase: 1

Posebnosti: Masivni i stilski namještaj

Sve kuće imaju osigurana 2 parkinga i nude najmodernije pogodnosti kao što su internet, satelitski programi, klima uređaji i sustavi grijanja i hlađenja. Nalaze se u neposrednoj blizini trgovina, restorana, pizzerija i luke, pružajući sve što vam je potrebno za ugodan boravak. Kupci mogu uživati u privatnosti vlastitog doma ili iskoristiti priliku za istraživanje prirodnih ljepota otoka.

Otok Molat savršena je destinacija za one koji traže miran bijeg i istinski doživljaj mediteranskog života. Ovđe se miješaju tradicija i suvremenost, stvarajući jedinstvenu harmoniju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za odmorom i udobnošću. Cijena kuća je na upit, ali ono što je sigurno je da kupnjom bilo koje od ovih nekretnina dobivate neprocjenjiv životni stil u srcu Jadrana.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 32391

Dux Zadar

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-dalmacija. com

Information

  • Total price: No price
  • Type: House
  • Surface: 565 m2
  • Number of rooms: 13
  • Condition: Furnished
  • Number of floors: 1
  • Number of bathrooms: 9
  • Land surface: 3.4 a
  • Ad ID: D7-526109

Features

  • Terrace
  • Parking place
  • Garden
  • Internet
  • Air conditioner
  • Updated:
    29/07/2024
  • Ad ID:
    D7-526109

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Other listings for this user
{* *}
Top