Medulin centar, renovirana i uređena stara kamena kuća sa terasom

Medulin, Medulin

140,000 €
1,867 €/m2
House 75 m2

Na prodaju je potpuno renovirana i uređena stara kamena kuća smještena u samom centru Medulina, savršena za one koji traže udoban i moderan životni prostor u autentičnom okruženju. Ova prekrasna nekretnina nudi sve što vam je potrebno za kvalitetan život ili kao idealna investicija za turistički najam. Smještena u srcu Medulina, kuća omogućava jednostavan pristup svim ključnim sadržajima i atrakcijama, uključujući restorane, trgovine, kafiće, škole i javni prijevoz. Medulin je poznat po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i živahnoj turističkoj ponudi, što ovu kuću čini idealnom za stalni boravak ili kao savršeno mjesto za bijeg tijekom odmora.

Opis Kuće:

Ova stara kamena kuća, s impresivnim zidovima debljine 50 cm, potpuno je preuređena od temelja do krova 2021. godine, kombinirajući šarm prošlosti s modernim udobnostima. Kuća se prostire na tri etaže, svaka bruto površine 25 m². Kuća nije Velika, ali u kući ima mjesta za smještaj do osam osoba istodobno, od kojih četiri mogu spavati u dvije spavaće sobe, te dodatno još četvero osoba na dva kauča na razvlačenje. Vanjska terasa sa velikim stolom je idealno mjesto za blagovanje svih ukućana.

Prizemlje: U prizemlju se nalazi nova kuhinja opremljena svim uređajima s blagovaonicom i kaučem na razvlačenje, kao i jedno kupatilo opremljeno perilicom rublja.

Prvi Kat: Unutarnje stepenice vode do prvog kata gđe je smješten prostrani dnevni boravak sa velikim kaučem za razvlačenjem i foteljom, savršen za opuštanje i druženje.

Drugi Kat: Stepenice nastavljaju na drugi kat gđe se nalaze dvije udobne spavaće sobe i drugo kupatilo sa tušem.

Terasa:

Ispred kuće se nalazi terasa površine 10 m², idealna za uživanje na otvorenom, jutarnju kavu ili večernje opuštanje.

Renovacija:

Kuća je potpuno renovirana 2021. godine kada su izgrađene nove međukatne konstrukcije i izvedene sve nove instalacije struje i vode. Grijanje i hlađenje je osigurano putem klima uređaja i dodatnih grijalica.

Namještaj:

Kuća se prodaje potpuno uređena i namještena, osim TV-a i nekoliko komoda.

Parkiranje:

Kuća nema vlastiti parking, već se za parkiranje vozila koriste javne površine u okolici kuće.

Lokacija:

Smještena u samom srcu Medulina, ova kuća je na pješačkoj udaljenosti od svih važnih sadržaja uključujući trgovine, restorane, kafiće, škole i javni prijevoz. Blizina mora i prekrasnih plaža dodatno povećava vrijednost ove nekretnine, čineći je idealnom za svakodnevni život ili kao vikend utočište.

Dodatne Informacije:

Potpuno renovirana u 2021. godini.

Moderna kuhinja s novim aparatima.

Energetski učinkovita rasvjeta i sustavi za grijanje/hlađenje.

Uredna dokumentacija, vlasništvo 1/1, bez tereta.

Mogućnost turističkog najma s visokim povratom investicije.

Ova potpuno renovirana i uređena kamena kuća sa velikom terasom u centru Medulina nudi savršen spoj modernog života i udobnosti. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove prekrasne nekretnine.

Kontakt:

Za više informacija i dogovor za razgledavanje, molimo kontaktirajte:

Đankarlo, Investa Real Estate

Email: dan@investa. hr

Mobitel: +385*******

Information

  • Total price: 140,000 €
  • Price per square meter: 1,867 €/m2
  • Type: House
  • Surface: 75 m2
  • Number of rooms: 2
  • Condition: Furnished
  • Number of bathrooms: 2
  • Year of construction: 1900
  • Ad ID: I11-1140

Features

  • Updated:
    15/09/2024
  • Ad ID:
    I11-1140

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Other listings for this user
{* *}
Top