Prodaje se autohtona kuća u okolici Višnjana - velika okućnica

Višnjan, Višnjan

300,000 €
1,200 €/m2
House 250 m2

Prodaje se Autohtona Kuća u Okolici Višnjana - Velika Okućnica

 

Opis nekretnine: Nedaleko povijesnog gradića Višnjana smjestila se predivna autohtona samostojeća starina površine cca 250 m² okružena građevinskim zemljištem površine 2000 m². Kuća se proteže na prizemlje i kat. Budućim vlasnicima se nudi mogućnost uređenja prostorija po vlastitim željama budući nekretninu treba kompletno obnoviti. Prednost je što je voda i struja u kući. Sama mikro lokacija je izvrsna, nudi maksimalnu privatnost i mir te pogled u prekrasnu prirodu. Budući je okućnica doista velika, postoji mogućnost izgradnje većeg bazena ili nadogradnje same nekretnine. Pristup kući je asfaltirana cesta. Za svega par minuta vožnje dolazite u centar Poreča gđe su svi potrebni sadržaji za život i prekrasne plaže. Vrlo interesantna nekretnina za život u mirnom okruženju ili kao nekretnina koja bi se mogla nakon obnove rentati kao kuća za odmor.

 

Raspored prostorija: Kuća se sastoji od prizemlja i kata.

 

Vanjski prostori: Okućnica od 2000 m² nudi brojne mogućnosti za uređenje vrta, izgradnju bazena ili dodatnih sadržaja. Prostrani vrt pruža idealno mjesto za opuštanje i uživanje u mirnom okruženju.

 

Dodatni podaci: Kuća ima pristup asfaltiranoj cesti, a voda i struja su već priključeni.

 

Značajke:

Samostojeća kuća

Površina kuće: cca 250 m²

Površina zemljišta: 2000 m²

Priključci: voda, struja

Pristup: asfaltirana cesta

Mogućnost izgradnje bazena

 

Višnjan: Povijesni gradić u Istri, poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, prekrasnim prirodnim ljepotama i blizini Poreča, jednog od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Višnjan je udaljen svega 10 km od Poreča, gđe se nalaze prekrasne plaže. Također, Višnjan je udaljen 30 km od Rovinja i 40 km od Pule, što ga čini idealnom lokacijom za miran život s lakim pristupom svim važnim sadržajima i atrakcijama.

 

Posrednička naknada: 3% + PDV

 

Kontakt za više informacija:

Ime: Sandro

Mobitel: +385*******

Email: sandro@investa. hr

 

 

Information

  • Total price: 300,000 €
  • Price per square meter: 1,200 €/m2
  • Type: House
  • Surface: 250 m2
  • Number of rooms: 3
  • Ad ID: I11-1099

Features

  • Updated:
    10/08/2024
  • Ad ID:
    I11-1099

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Other listings for this user
{* *}
Top