Donja Stubica, Pustodol, zemljište 1827 m2

Donja Stubica, Pustodol

45.000 €
Grundstück 1.827 m2

Donja Stubica, Pustodol, zemljište 1827 m²

Prodaje se zemljište u Pustodolu, mirnom naselju u sastavu Grada Donje Stubice, ukupne površine 1827 m². Prema Urbanističkom planu uređenja, zemljište se nalazi u S zoni, što ga čini idealnim za gradnju vašeg novog doma ili vikendice.

Na terenu su već dostupni voda i struja, dok je plinska mreža dovedena do zemljišta. Vlasništvo je uredno, 1/1, bez ikakvih tereta ili plombi, što vam pruža dodatnu sigurnost prilikom kupnje.

Smješteno u srcu predivnog Hrvatskog Zagorja, zemljište nudi mir i prirodnu ljepotu, a istovremeno je svega 5 minuta vožnje od centra Donje Stubice, gđe vas očekuju svi potrebni sadržaji. Blizina Stubičkih toplica i Termi Jezerčica čini ovu lokaciju idealnom za ljubitelje wellnessa i rekreacije, dok će biciklističke i planinarske staze oduševiti sve ljubitelje aktivnog života. Povijesne znamenitosti, poput dvoraca Oršić i Stubički Golubovec te Gupčeva lipa, dodatno obogaćuju turističku ponudu ovog kraja.

Nekretnina je odlično prometno povezana s ostatkom Hrvatske. Do Zagreba se stiže za samo 35 minuta vožnje automobilom, a u blizini je i autocesta Zagreb-Macelj. Osim cestovne povezanosti, grad nudi i željeznički te autobusni prijevoz.

Ovo zemljište predstavlja savršenu priliku za sve koji žele graditi u mirnom, prirodnom okruženju, ali biti blizu svih važnih sadržaja i atrakcija. Slobodno nam se obratite za dodatne informacije i razgledavanje. Iskoristite priliku i postanite vlasnik ovog atraktivnog zemljišta u srcu Hrvatskog Zagorja.  

Angaben

  • Gesamter Preis: 45.000 €
  • Objekt: Grundstück
  • Quadratur: 1.827 m2
  • Anzeigenchiffre: A39-135

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    10/10/2024
  • Anzeigenchiffre:
    A39-135

AGATHIAS d.o.o.

Zavrtnica 17
10000 Zagreb

Alle Anzeigen des Nutzers
Top