Stan/ Poslovni prostor u centru grada Zagreba , 130m2 , Iznajmljivanje

Zagreb, Donji Grad , Donji grad

1.200 €
Gewerbliches Objekt 130 m2

**Iznajmljuje se reprezentativan poslovni prostor - savršen za odvjetničke urede ili druge uredske đelatnosti**

Nudimo na dugoročni najam prostrani poslovni prostor od **130 m2**, smješten na **drugom katu** stambeno-poslovne zgrade u samome centru grada. Ovaj svijetao i funkcionalan prostor savršen je za odvjetnički ured, notarske urede, konzultantske tvrtke ili slične poslovne đelatnosti.

### Opis prostora:- **Predsoblje** koje nudi mogućnost prijema klijenata ili kreiranje manje recepcije. - **Tri prostrane prostorije**, međusobno povezane vratima, što omogućava fleksibilno uređenje ureda prema vašim potrebama. Otvoreni raspored osigurava jednostavnu komunikaciju i protočnost unutar prostora. - **Kupaonica s WC-om**, moderno uređena i održavana. - **Čajna kuhinja s blagovaonom** – savršeno rješenje za odmor i opuštanje tijekom radnog dana. - **Dva spremišta** (ostave), idealna za pohranu dokumenata, arhiva ili uredskog materijala. - **Manji balkon** s pogledom na dvorište, koji dodatno doprinosi ugodnom ambijentu.

### Dodatne pogodnosti:- **Nenamješten prostor** koji možete prilagoditi prema vlastitim potrebama i urediti prema poslovnim preferencijama. - **Klima uređaj** osigurava optimalnu temperaturu tijekom cijele godine, stvarajući ugodne uvjete za rad. - **Visoki stropovi** doprinose prozračnosti i daju prostoru dodatnu eleganciju i profinjenost.

Prostor se nalazi u zgradi s urednim zajedničkim dijelovima, a lokacija je izuzetno pogodna – u neposrednoj blizini nalaze se svi važni sadržaji, uključujući banke, javne bilježnike, sudove i druga ključna mjesta za odvjetničku i srodne đelatnosti. Odlična prometna povezanost osigurava jednostavan dolazak za klijente i zaposlenike, a sama zgrada je u prometnoj ulici, što omogućuje veći obim posla.

### Uvjeti najma: Dugoročni najam je preferiran.

 

Ne propustite priliku osigurati savršeno mjesto za vaše poslovanje u reprezentativnom i udobnom prostoru!

 

Za dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja, kontaktirajte nas na:

Antonijo Čabraja

Mob: 099*******

E-mail: antonijo@ii. hr

Web: www. ii. hr

ID NEKRETNINE : 2460

Ured: +385 (1) 4920 800

 

  

Angaben

  • Gesamter Preis: 1.200 €
  • Objekt: Gewerbliches Objekt
  • Quadratur: 130 m2
  • Zimmeranzahl: 6
  • Stock: 2
  • Bäderanzahl: 1
  • Anzeigenchiffre: I14-2460

Kennzeichen

  • Telefon
  • Ajouriert:
    02/10/2024
  • Anzeigenchiffre:
    I14-2460
Top