Medulin - potpuno opremljen stan u prizemlju s prostranom lođom

Medulin, Medulin

160.000 €
3.200 €/m2
Wohnung 50 m2

Medulin - potpuno opremljen stan u prizemlju s prostranom lođom

Na prodaju je moderno uređen stan smješten u prizemlju novije stambene zgrade u mirnom mjestu Medulin, idealan za sve koji traže udoban i funkcionalan životni prostor. Stan ima neto korisnu površinu od 50, 10 m² (tlocrtna površina iznosi 53 m²) te se prodaje kompletno namješten i spreman za useljenje.

Opis prostorija:

Stan se sastoji od hodnika, kupaonice, jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te prostrane lođe površine 12 m². Aluminijska stolarija s aluminijskim roletama na automatsko otvaranje/zatvaranje osigurava moderan izgled i funkcionalnost. Stan je zapadne orijentacije, pun prirodnog svjetla, a grijanje je osigurano putem klima uređaja i električnog radijatora u kupaonici. Podne obloge su od kamena, keramike i laminata, što prostoru daje elegantan izgled.

Tehničke karakteristike:

Zgrada je novije gradnje, a stan posjeduje vlastita brojila struje i vode te je priključen na kanalizacijsku mrežu.

Optička mreža provedena je do zgrade, a stan koristi HT internet, čime je osiguran kvalitetan i stabilan pristup internetu.

Parking je osiguran unutar kruga zgrade, što pruža dodatnu praktičnost za vlasnike.

Pravna i tehnička dokumentacija:

Stan je etažiran, ali je formalno evidentiran i upisan u zemljišne knjige kao konoba (hodnik, kupaonica, konoba, spremište i lođa od 50, 10 m²). Važno je napomenuti da je za zgradu izdana uporabna dozvola, a vlasništvo je čisto, bez tereta. Energetski certifikat je u fazi izrade.

Prednosti lokacije:

Medulin je šarmantno mjesto na južnom dijelu Istre, poznato po svojoj mirnoj atmosferi, prirodnim ljepotama i bogatoj povijesti. Ovo slikovito mjesto nudi brojne prekrasne plaže, kristalno čisto more i šetnice uz obalu idealne za opuštanje i rekreaciju. U Medulinu ćete pronaći živopisnu rivu s brojnim restoranima, kafićima i trgovinama, gđe možete uživati u lokalnoj gastronomiji i opuštenoj atmosferi.

Medulin je također izvrsna polazišna točka za istraživanje ostatka Istre, s brojnim povijesnim gradovima poput Pule, Rovinja i Poreča u blizini, što ovu lokaciju čini izuzetno atraktivnom.

Namjena:

Ovaj stan je idealan za stalni ili povremeni boravak, s obzirom na odličnu lokaciju i kompletno opremljen interijer. Blizina mora, mirna lokacija i visoka kvaliteta uređenja čine ga izvrsnom prilikom za sve koji traže nekretninu u Istri.

Posrednička naknada:

Posrednička naknada iznosi 3% + PDV.

Kontakt:

Za sve dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje, obratite nam se s povjerenjem:

Đankarlo, Investa Real EstateEmail: dan@investa. hrMobitel: +385*******

Angaben

  • Gesamter Preis: 160.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 3.200 €/m2
  • Objekt: Wohnung
  • Quadratur: 50 m2
  • Zimmeranzahl: 1
  • Einrichtung: Möbliert
  • Bäderanzahl: 1
  • Baujahr: 2016
  • Anzeigenchiffre: I11-1208

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    04/10/2024
  • Anzeigenchiffre:
    I11-1208

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Alle Anzeigen des Nutzers
Top