Mali Lošinj. Otok Susak - Kuća, 121 m2

Mali Lošinj, Susak

198.000 €
1.636 €/m2
Haus 121 m2

Kuća Susak se nalazi u gornjem selu u mirnom dijelu. Tlocrtna površina je 27 m2, sastoji se od tri etaže, što ukupno predstavlja 81 m2 kuće. Kuća je upisana u zemljišne knjige bez ikakvih tereta. U cijelosti je izgrađena 2004. godine. Redovito je održavana i obnavljana kroz godine. Kategorizirana je za iznajmljivanje. Prilikom gradnje vodilo se računa o uvjetima kulturne baštine.

Građena je od kamena i opeke, sa kamenim okvirima za vanjska vrata i prozore. Na kući su napravljeni novi temelji, AB spremnik 9m3, AB ploče na dvije etaže sa toplinskom izolacijom i drveni pod. U prizemlju i na katu nalazi se kupaonica s kvalitetnom keramikom. Kuća ima armirano betonsko krovište s toplinskom izolacijom i pokrovom od mediteranske cigle. U II. na etaži visine do 4m vidljive su drvene grede s drvenom oblogom.

Urađena je nova fasada, stolarija-prozori, grilje i vrata su od sibirskog ariša. Na svim prozorima postavljeni su kvalitetni komarnici. Unutarnji izgled kuće je kombinacija prirodnog kamena, cigle, drveta i cementnih žbuka okrečenih bijelom bojom. Hidrofor za vodu se nalazi u kući.

Troetažna kuća uključuje:

- prizemlje: kuhinja s blagovaonicom i stubište za kat, 27m2

- prvi kat: spavaća soba s dva ležaja, kupaonica s wc-om, 27 m2

- II. kat: spavaća soba sa četiri ležaja, 27 m2

- drveno stubište postavljeno je na čeličnu konstrukciju s modernom inox ogradom

- samostojeća i ograđena okućnica od 40m2

Kuća je trenutno opremljena za do 6 osoba. Grijanje i hlađenje je regulirano dvostrukim inverterskim klima uređajem. U kući postoji TV i internet priključak.

U kući je ugrađen hidrofor za vodu. Odvodi se vode u septičku jamu s tri ođeljka koja se nalazi na ulici. Ispred kuće je mala terasa sa stolom i klupom na ulici, veličine oko 5 m2.

U sklopu kuće nalazi se i samostalan, zatvoren i ograđen vrt s kamenom i ciglom. Površina stana je 40 m2. Okućnica je opremljena betonskim stolom i klupama, te pergolom i ljetnom kuhinjom. Na pod su poslagane stare cigle u betonu. Vrt je udaljen oko 20 m od kuće. Okućnica se nalazi u pređelu "Brojde", i daje se u zakup ugovorom na 99 godina.

Šifra objekta: 3763

Kontakt: Kristian Sobol, info@sobol-nekretnine. hr, +385*******

Angaben

  • Gesamter Preis: 198.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 1.636 €/m2
  • Objekt: Haus
  • Quadratur: 121 m2
  • Zimmeranzahl: 2
  • Bäderanzahl: 1
  • Anzeigenchiffre: S8-3763

Kennzeichen

  • Klimaanlage
  • Ajouriert:
    26/08/2024
  • Anzeigenchiffre:
    S8-3763

T.O.P.A. Sobol

Zagrebačka 16/II
51000 Rijeka

Alle Anzeigen des Nutzers
{* *}
Top