Vikendica u Čortanovcima na glavnom putu

Inđija, Okolina , Čortanovci

Cliquez pour activer le plan
98,000 €
2,178 €/m2
Maison de vacances 45 m2

U vreme kada se ova vikendica zidala živelo se drugačije, bili su to mirniji, opušteniji i rekli bi srećniji dani. Družilo se mnogo više nego danas, a ova vikend naselja po Fruškoj gori su bila živa pogotovo vikendom kada se iz velikih gradova Novog Sada i Beograda dolazilo u prirodu na predah.

  Ukoliko želite da na Fruškoj gori imate Vašu oazu mira, mesto na kome ćete i Vi dočekivati, smejati se, družiti, uživati, a želite potpuno ravan plac za Vašu decu okružen pedesetogodišnjim četinarima i zelenilom sa objektom koji bi Vam bio dostupan tokom cele godine, obavezno pročitajte ovaj oglas do kraja.

 

Čortanovci – zato što se ovde brzo stiže iz grada

Mesto na kome se nalazi ova vikend kuća je mesto na kome su 80-tih godina među prvima svoje vikendice pravili lekari, profesori, inžinjeri jer se već tada znalo da je ovo mesto „lekovito“ i da je sama mikrolokacija spoj dunavske i fruškogorske klime.

Ova vikend kuća katastarski pripada Sremskim Karlovcima ali je geografski bliža  Čortanovcima a sa ovog mesta do Novog Sada Vas kolima deli nekih 25 min, nepunih sat do Beogarada, 10 tak minuta do Sremskih Karlovaca a 20 tak do Inđije.

Naglasićemo da do ove vikendice vodi glavni asfaltni put koji se ide prema Čortanovcima, a da je svega 30 tak metara i autobusko stajalište koje će takođe značiti onima koji nemaju svoj automobil.

 

Vikendica nostalgičnog izgleda vrlo kvalitetne gradnje

Uknjižena na 45 m2 svojim spoljašnjim izgledom i danas očarava mnoge. Unutrašnjost ove vikend kuće čine dnevni boravak sa kuhinjom i terpezarijom po principu otvorenog prostora sa jednim kupatilom u donjoj etaži kao i spavaća soba koja se proteže celom gornjom etažom iz koje se izlazi na terasu. Naglasićemo da su etaže spojene unutrašnjim stepenicama i da zaista vikendica kao celina predstavlja izuzetno lep stambeni prostor prilagođen boravku tokom vikenda.

Projektovana u vreme kada je vikendica zaista bila vikendica, a za Vas kojima je ovo dovoljno prostora, možda i mesto za stalan život.

Unutrašnjost ove vikendice je u izuzetno održavanom stanju sa akcentom da je ostala „zamrznuta“ u stilu 80-tih i da sad sigurno zahteva „umivanje“ gde će je svakako budući vlasnik srediti onako kako bude želeo.

Naglasićemo da ova vikend kuća poseduje sve nacrte i planove a verujte nam da ovakav raspored i jeste za prepisati.

Uz sam objekat nalazi se montažna garaža u službi ostave za sav baštenski mobilijar i alatke.

 

A plac sigurno jedan od lepših u kraju

Najveća vrednost ove je nekretnine je u njenoj poziciji i ovom prelepom ravnom placu uz čije granice Je bujno zelenila, a ceo plac je pod travom, bez beton, a kada kupujete vikendicu zbog dece, znate koliko je to važno.

Plac kod ove vikend kuće je u potpunosti ravan i iskoristiv u svakom njegovom m2 a površine je 1584 m2 -nepunih 16 ari. Na placu je puno zelenila koje se planski sadilo pre 50 tak godina i gde se vodilo računa da svako drvo dobije svoje mesto. Na placu su borovi, srebrne jele, tuje, sekvoja , lipa kao i nešto malo voća. (kruške, jabuke, šljive).

S obzirom da se plac jednim svojim delom proteže duž glavnog puta koji prolazi kroz Čortanovce naglasićemo da je na toj strani baš puno zelenila tako da „zelena barijera“ svakako utiče da buka koja bi eventualno postojala od glavnog puta bude itekako manjeg inteziteta.

Sadašnji vlasnici su vodili računa o mnogo detalja a tome u prilog i baštenska rasveta- stubni kandilaberi postavljeni na više mesta na placu da stvaraju poseban ugođaj tokom večeri.

Mnogo je ovde prostora za bazen, igralište, letnjikovac, roštilj i sve one sadržaje zbog koji čovek poželi da ima ovako jedno mesto van grada.

 

Infrastruktura vikendice

Ova vikendica ima trofaznu struju a vodu tehničku rešenu putem cisterne od 8 kubika sa  hidroforom. Ukoliko budete poželeli da ovde provodite hladne jesenje i zimske dane jer na ovom placu svako godišnje doba ima svoje čari, peć na čvrsto gorivo takozvana„kraljica peci“ će ugrejati prostor a postavljena je i klima koja i greje i hladi.

Uz sami plac prolazi priključak gasa i tzv. čortanovački vodovod pa ukoliko želite više komfora, ovo će svakako biti značajna informacija.

 

Ovo je vikendica bez glamura, skupih kvadrata i luksuza, ali je ovo vikendica sa dušom, na čijem placu se jednostavno oseti dobra energija, jednostavno mesto gde se čovek oseća srećno, ponekad to nema cenu.

 

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine i radujemo se što ćemo nekoga od Vas smestiti u Čortanovce da nastavi da uživa u lepoj energiji koju ova vikendica svakako poseduje.

Information

  • Prix total: 98,000 €
  • Prix par mettre carrée: 2,178 €/m2
  • Type: Maison de vacances
  • Surface: 45 m2
  • Surface du terrain: 16 a
  • ID Annonce: 2010299

Traits

  • Mis à jour:
    19/10/2024
  • ID Annonce:
    2010299

REAL HOUSE

Kosancic Ivana 8
21000 Novi Sad

177
Voir toute l'offre
Top