Kuća na Fruskoj gori sa mini spa zonom i parkom prirode

Irig, Okolina , Krstašice

Cliquez pour activer le plan
330,000 €
2,200 €/m2
Maison 150 m2
Kuća pored šume u Nacionalnom parku na Fruškoj gori, gde se osećate kao u hotelu sa pet zvezdica u sopstvenom parku prirode gde Vas okružuju pedesetogodišnji borovi i zelenilo kao u najlepšoj bajci, sa prostorom za relaksaciju i opuštanje u mini spa zoni.

 

Ako Vam kažemo:

  • da se na placu nalazi  kompletno nameštena kuća  i da u njoj boravite svih 365 dana u godini
  • da imate zelenu oazu i da ne morate čekati 50 godina da stvorite ambijent ovakav  kakav jeste danas i to tik uz šumu NP Fruška gora
  • da na placu postoji relax zona ušuškana od pogleda i znatiželje drugih
  • sa gastronomskim prostorom za okupljanje društva i
  • da ste od Novog Sada udaljeni samo pola, a od Beograda na sat vremena

nadam se da ćete ovaj oglas sa zadovoljstvom pročitati do kraja.

 

Lokacija na kojoj bi Vam mnogi pozavideli

Jeste li razmišljali o tome da se ujutro probudite, uberete voćku iz svoga dvorišta, prošetate ljubimca kroz šumu, odradite jutarnji trening u prirodi, a onda na terasi svoje kuće okruženi zelenilom i šumom započnete radni dan.

Ova nekretnina smeštena je na Fruškoj gori u Irigu u vikend naselju koje zbog svog položaja predstavlja pravi skriveni dragulj. Ovo je lokacija sačuvana od betona, spratova, stanova, ovde se diše punim plućima i na ovom mestu se rado boravi.

Smeštena u zoni Nacionalnog parka Fruška gora uz samu šumu činjenica je da se radi o jedinstvenoj lokaciji koju nemate priliku svaki dan kupiti.

Do ove nekretnine dolazite asfaltnim putem iz pravca Iriškog venca i to kroz samu šumu koja će Vas očarati.

Od centra Novog Sada deli Vas nekih 15-20 minuta vožnje što je priznaćete zaista blizu, a izgradnjom fruškogorskog tunela i Beograd Vam neće biti mnogo dalje.

 

Prvo plac…

1256 m2 koliko ovaj plac ima je i više nego dovoljno da ovu oazu doživite na pravi način. Prvo ćemo Vam napomenuti da na placu postoji drveće staro preko 40, 50-tak godina, pažljivo čuvano, negovano kao i svo ostalo zeleno rastinje…Ovde su četinari, breze i drugo listopadno drveće pronašli svoje mesto i upotpunili ovaj prostor.

Plac je lepog oblika i koncipiran tako da svaki deo priča neku svoju priču a sigurni smo da sve što je do sada zasađeno i postavljeno jeste baš onako kako treba. Plac je konfigurisan tako da je iskoristiv u potpunosti bez obzira na to što je jedan njegov deo ravniji a drugi deo u  blagoj kosini.

Ova zelena bajka ne bi izgledala ovako i na ovom mestu jesen ne bi bila “kao proleće” da na placu nije postavljen sistem zalivanja kap po kap sa mlaznicama koji besprekorno funkcioniše i koji je na ovakvom placu  zaista i potreban, tako da sušna godina neće ostaviti traga na Vašem travnjaku.

 

A ovako izgleda unutrašnjost same nekretnine…

Na prvi pogled ova nekretnina ne izgleda  velika ali verujte nam to što se ovde nalazi je sve lepo uklopljeno i podređeno jednom funkcionisanju savremenog načina života. Ova nekretnina ima u osnovi 89 m2 a sastoji se iz sledećeg:

Donju etažu ove nekretnine čini takozvana “letnja rezidencija” ili prostor koji se sastoji od kompletno  opremljene kuhinje sa terpezarijom i ostavom-vinskim podrumom. Ovaj deo je iskorišćen na najbolji mogući način, ovde se kuvaju pasulj i kupus, čuva vino i rakija, ovo je jednostavno prostor koji se koristi tako da u gornji deo kuće ne morate ni ići.   U ovom delu kuće ali sa druge strane nalazi se i kotlarnica u funkciji ostave u kojoj se nalazi pelet za grejanje, kao jedna prostorija za smeštaj alata.

Stambeni deo se sastoji iz dve etaže i to tako da donju etažu čine ulazni hodnik, velika dnevna soba sa kuhinjom i terpezarijom, spavaća soba, terasa, kupatilo i ostava.

Gornju etažu do koje Vas vode stepenice iz ulaznog hodnika čine dve spavaće sobe i kupatilo. Obe etaže imaju terase a ova na donjoj povezana sa kuhinjom se svakodnevno koristi sa puno uživanja jer je poseban doživljaj popiti prvu jutarnju kafu u ovom zelenilu. U gonjoj etaži obe spavaće sobe izlaze na veliku terasu koja se proteže duž cele kuće.

U prirodi ova nekretnina ima oko 150 m2 stambenog prostora.

Napomenućemo da je enterijer kuće urađen sa puno ukusa I da ima mnogo prirodnog svetla i da nameštaj koji dobijate u ceni nekretnine pažljivo je biran i veoma je kvalitetan.

 

Spa zona i letnjikovac za druženja…

Ono što pravi razliku i što ovu nekretninu čini drugačijom jeste mini spa zona u samom dvorištu koja se sastoji od zasebne prostorije u kojoj se nalazi veliki đakuzi kao i prostor za vežbanje a ispred uređen deo za sunčanje, relaksaciju i spoljašni tuš. Ovaj prostor ima puno staklenih površina pa je ugođaj dok boravite na ovom mestu neverovatan.

Ukoliko poželite da ugostite Vašu porodicu ili prijatelje mesta Vam neće manjkati jer fantastično napravljen  letnjikovac od 23 m2 kao prostor za druženja može da primi veći broj osoba a u okviru njega je zidani roštilj, prostor za ražanj, sač i kotlić.

Odmah do letnjikovca je napravljena i pušnica koju svaki pravi domaćin mora da ima.

 

Gradska infrastruktura u prirodnom ambijentu i garaža za Vaša vozila

Pored asfaltnog puta koga smo spominjali ova nekretnina ima priključenu trofaznu struju, gradsku vodu ali i cisternu od 7000 l a etažno grejanje na pelet sa radijatorima u celoj kući.

Ono o čemu su sadašnji vlasnici posebno mislili jeste i garaža za dva automobila postavljena u donjem delu placa i taman na ulazu tako da  ovde parkirate Vašeg ljubimca i ne morate deo dvorišta uzimati za parking.

Šta ovde kupujete to smo Vam već napisali ali osećaj slobode, prirodni ambijent, mir, tišina, sopstveni kutak sreće to je ono što dobijate a to je složićete se mnogo vrednije u životu od kvadrata i objekata.

Ukoliko imate mogućnosti da si priuštite ovakvu nekretninu, Vaš život će Vam biti zahvalan, biće mu lepše, lakše i opuštenije.

 

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Mi Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine i radujemo se što ćemo nekome od Vas pomoći da pronađe svoju  oazu.

Information

  • Prix total: 330,000 €
  • Prix par mettre carrée: 2,200 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 150 m2
  • Surface du terrain: 12 a
  • ID Annonce: 2009040

Traits

  • Mis à jour:
    17/10/2024
  • ID Annonce:
    2009040

REAL HOUSE

Kosancic Ivana 8
21000 Novi Sad

177
Voir toute l'offre
Top