Imanje sa pogledom na Dunav na pola sata od grada

Beočin, Okolina , Banoštor

139,000 €
818 €/m2
Maison 170 m2

Svedoci smo vremena kada boravak u gradu postaje pravo opterećenje, a život sve brži i nekvalitetniji. Sve manje viđate svoju porodicu, sve se manje družite sa prijateljima i sve manje vremena odvajate za one male stvari, za odmor, igru sa decom, roštilj sa društvom, smeh i veselje.

 

Svesni ste ovih stvari, ali kako i gde ?

Pomoglo bi sigurno 47 ari placa sa pogledom na Dunav, tri objekta i komunalni uslovi kao u gradu.

Zato pročitaj ovaj tekst do kraja, tu sigurno ima nešto za Vas.

 

Hajde da vidimo kako ova nekretnina može promeniti Vaše život !

 

Vikendica za povremeni boravak i ili kuća za stalni život Van grada, u sve se uklapate.

 

Kada tražite nekretninu u prirodi van grada gledate da brzo stignetei i da ne morate imati terenski auto kako bi došli do svoje kuće.

Ova lokacija Vam upravo to omogućava.

Nekretnina se nalazi u Banoštoru u vikend naselju Kruševlje a  to pripada opštini Beočin. Iz Novog Sada imate tačno 30km, a i onih 100 km iz Beograda neće Vam teško pasti kada znate na kakvo mesto dolazite.

Ovo je izuzetna mikrolokacija između Dunava sa jedne strane i Fruške gore sa druge strane, pa i ne čudi činjenica zašto je ovaj kraj toliko popularan.

Od glavnog asfaltnog puta do samog imanja imate oko 200m tvrdog kamenog tucanika, taman dovoljno da ne budete izloženi saobraćaju sa glavnog puta i sakriveni od pogleda prolaznika.

 

Pogled na Dunav i veliko prostranstvo

Plac od 4754 m2, gotovo pravougaonog oblika u veoma blagom nagibu tako da skoro sa svake tačke placa imate pogled na Dunav.

Plac je ograđen žičanom ogradom pa nećete imati prolem ukoliko pustite Vaše kućne ljubimce.

Dovoljno je mesta i za bazen, igralište, letnjikovac, baštu, vićnjak ili neke druge sadržaje o kojima ste uvek maštali.

Na placu se nalazi i nekoliko starih, prelepih četinara, smokve, ukrasno bilje, a dovoljno je mesta da od ovog placa napravite pravi park prirode.

 

Na placu se nalaze ukupno tri objekta

Dva objekta uknjižena kao vikend kuće i jedan objekat pomoćna prostorija.

Glavni i najveći objekat ima 132 m2 u osnovi i ukupno 3 etaže. To je objekat kako se kod nas kaže ” građen kao kasarna “.

Kombinacija betona, cigle, kamena, drveta. Može da funkcioniše kao tri zasebna stana, dvosobna stana.

U donjoj etaži gde pored kupatila, sobe, kuhinje i trpezarija postoji jedan velikiki prostor idealan za druženja i okupljanja, ovde se mogu praviti slave, žurke, rođendani, ovo je prostor gde možete održavati sastanke i gde se može smestiti veliki broj ljudi.

Inače svaka ova etaža ima dve sobe, kupatilo i toalet, a centralne stepenice kroz celu kuću vode do svake od etaža.

 

Drugi prizemni objekat, vikend kuća, površine 31 m2 je zaseban objekat ali nema stembenu funkciju veće se koristi kao pomoćna zgrada. Ovde se kuva džem, priprema zimnica, ali je dobra prilika da ovde napravite objekat koji će Vama imati funkciju.

 

Treći objekat je pomoćna prostorija, ukupno 72 m2 sastavljena od nekoliko prostorija koje će svakako naći svoju funckiju jer na ovakvoj nekretnini morate negde ostaviti bocikl, alat, kosačicu ali i sve one stvari za koje ne znate gde ćete ih smestiti ako živite u stanu.

 

Ukupno imanje se sastoji od 3 građevinske parcele, a svaki od ovih objekata nalazi se na jednoj parceli. To Vam daje dodatnu mogućnost ako ovde želite nešto prepraviti ili izgraditi po svojim potrebama.

 

Komunalna opremljenost skoro kao u gradu

Priključak na trofaznu struju i gradsku vodu daje Vam signal da ovde možete da živite odmah, a mogućnost uvođenja gasa da napravite još komfornije uslove boravka. Ono što je dodatna vrednost je da na placu postoje veliki betonski rezervoar za sakupljanje kišnice tako da nećete brinuti za navodnjavanje travnjaka.

 

Slažemo se da ćete svakako ovde i Vi dodati nešto Vaše, renovirati, dopraviti, izmeniti, ali ove nekretnine i ovo veliko prostranstvo daje Vam te mogućnosti da ne morate sve ođednom, odmah, a već sada sve možete koristititi i uživati u pogledu na Dunav i ovom ambijentu.

 

Neće Vam ovde svakako biti dosadno, Banoštor ima vrhunske vinarije, nekoliko ribljih čardi gde se može pojesti sveža riba, put kojim se dolazi je međunarodna biciklistička tura, Dunav sam po sebi mamac za pecaroše, lovce, a do Nacionalnog parka Fruške gore biciklom ili kolima stižete za 15 minuta.

 

I ne zaboravite da ste samo pola sata od Novog Sada, a kada 4. most u Sremskoj Kamenici bude završen moći ćete posle posla da skoknete kad god se uželite prirode.

 

Dodatne mogućnosti ove nekretnine

Ovaj kompleks se veoma lako može iskoristiti i u poslovne, komercijalne svrhe. Objekti, veličina placa, infrastruktura, mogućnost parkiranja, prilaz dobra su osnova za ono što neki i od Vas imaju u glavi i žele ostvariti kao poslovnu priliku.

Uvereni smo da bi Vaši gosti i poslovni partneri imali samo pozitivne utiske.

 

Ovo je specifična nekretnina I teško da ćete na ovoj lokaciji pronaći zaokruženu ponudu koja može funkcionisati i kao porodična priča ali i kao potencijal za razvijanje posla. Ovo je zaista pravi kompleks – osmišljen za hedonizam u punom smislu te reči, u svim godišnjim dobima, bez obzira jesu li Vaši afiniteti porodične ili poslovne prilike.

 

A šta je sa papirima?

Ono što je svakako veoma bitno naglasiti, a znam da se to pitate, sve je uknjiženo i legalno, svaki kvadrat je upisan i ima čiste vlasničke odnose 1/1.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja, na raspolaganju smo mi, Sanja i Vladimir Rafajlović – ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine koji za Vas rešavaju celokupan posao kupoprodaje – od upoznavanja s nekretninom do rešavanja pravnih poslova.

 

Ukoliko želite da ovu nekretninu vidite i uživo zovite nas na sledeće brojeve: 

063******* ili  062*******

 

Information

  • Prix total: 139,000 €
  • Prix par mettre carrée: 818 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 170 m2
  • Surface du terrain: 47 a
  • ID Annonce: 1996963

Traits

  • Mis à jour:
    29/09/2024
  • ID Annonce:
    1996963

REAL HOUSE

Kosancic Ivana 8
21000 Novi Sad

177
Voir toute l'offre
Top