Topola Centar - Pešačka zona - Srce Šumadije

Topola, Centar - Kneginje Zorke

Cliquez pour activer le plan
333,000 €
860 €/m2
Bureaux 387 m2

Topola, Centar - Kneginje Zorke

stambeno-poslovni objekat, 387m2, SUT+PR+I, EG, parking

Topola i Oplenac su mesta koja već godinama privlače turiste iz raznih krajeva naše zemlje i inostranstva. Ono što krasi ovaj gradić ušuškan u najlepšem delu Šumadije, jeste bogato kulturno-istorijsko nasleđe novije srpske istorije, ali priroda je Topoli i Oplencu podarila izuzetne pre svega klimatske i zemljišne uslove za razvoj voćarstva i vinogradarstva. Tako je Topola okružena sunčanim padinama, voćnjacima i vinogradima, što su glavni preduslovi za razvoj i drugih vidova turizma , kao što su vinski i seoski turizam.

Obeležje Topole jeste jedinstveni Zadužbinski kompleks na Oplencu, u sklopu kojeg možete posetiti Crkvu svetog Đorđa, odnosno mauzolej dinastije Karađorđević, kuću kralja Petra sa izložbenim eksponatima porodice Karađorđević, zatim Karađorđev grad sa konakom i Kraljevsku vinariju sa podrumom i muzejskom postavkom o začecima vinogradarstva u ovim krajevima. Topola je destinacija za sva čula, upravo zbog raznovrsnosti ponude. Sve veće interesovanje turista je usmereno ka zdravom, sporom i zelenom turizmu, na koje takođe Topola može da konkuriše kvalitetnom turističkom ponudom.

Današnju varošicu Тоpolu osnovao је Karađorđe Petrović око 1781. Gradnjom utvrđenog grada 1805-1813. godine Тоpola је postala Karađorđeva prestonica. Knez Aleksandar Karađorđević je obnovio konake i zadužbinu svog oca, podigao gostionicu, kasarnu za kavaleriste, sveštenićku kuću, školu, sresku i opštinsku kuću a i ustanovljena su dva godišnja nadaleko poznata vašara u Topoli.

Predmet prodaje, najlepši je stambeno-poslovni objekat i nalazi se na najboljoj lokaciji, u samom centru Topole, u pešačkoj zoni. Ceo objekat je izgrađen najkvalitetnijim materijalima I isto tako I namešten. Poseduje I natkrivenu baštu. Sa terase na spratu pruža se pogled ka Oplencu. Izuzetna nekretnina. Etaže su fizički I katastarski odvojene, tako da postoji mogućnost prodaje I samo jedne celine. Ceo objekat je pokriven internetom, kablovskom, sistemom za ventilaciju. Grejanje je etažno na struju (sopstveni kotao) s tim što je gas doveden do objekta tako da budući vlasnik lako može da se priključi na daljinski sistem grejanja.

Sastoji iz tri etaže I to: su+pr+sprat.

Prizemlje je komplet opremljen restoran sa natkrivenom terasom/baštom, 2 mokra čvora.

Sprat je stambeni prostor sa velikom terasom. Trenutno je izdat lokalnoj Tv stanici tako da budući vlasnik može nastaviti sa zakupom i odmah imati prihode.

Mogućnost dogovora oko cene.

Agencijska provizija 2%.

Za više informacija agent: Zoi 060*******

Information

  • Prix total: 333,000 €
  • Prix par mettre carrée: 860 €/m2
  • Type: Bureaux
  • Surface: 387 m2
  • Chaufage: Individuel
  • Nombre d'étages: 1
  • ID Annonce: G14-880

Traits

  • Parking
  • Mis à jour:
    16/09/2024
  • ID Annonce:
    G14-880

Gligorić nekretnine doo

Simina 13/2
11000 Beograd - Stari grad

1525
Voir toute l'offre
Top