Veliki jednosoban, kvalitet pre svega

Novi Sad, Novo Naselje - Savina - Vladike Cirica

97,000 €
2,205 €/m2
Appartement 44 m2

Ovo je jedan od onih stanova za koga najpre treba spomenuti kvalitet gradnje a odmah zatim i lokaciju i sam koncept naselja koji je tu nikao.

Ako Vam kažemo:

  • da je stan uknjiženih 44 m2 sa fantastičnom terasom
  • da je kvalitet gradnje zavidan (zna se u Novom Sadu kako to izgleda kada “Budućnost” gradi)
  • reč je o kraju u kome ima parking mesta dovoljno pa Vam potraga za istim neće biti stres

eto prilike da vidite o kakvom stanju je reč

Zašto Novo naselje i šta ovde sve dobijate

Kada su zgrade u kome se nalazi ovaj stan zidane biralo se pre svega dobro mesto, odlična povezanost sa ostatkom grada ali pre svega vodilo se računa da stanovnici ovog koncepta imaju dovoljno parking mesta. Ono što Vam moramo napomenuti jeste da su zgrade niže spratnosti, nema previše spratova i rekli bi da samo naselje zbog toga i lepo izgleda a i nemate onaj osećaj teskobe.

Gotovo da svaka od ovih zgrada  u prizemlju ima lokal tako da su sve one delatnosti potrebne za svakodnevno funkcionisanje Vama ovde na dohvat ruke počev od pekara, prodavnica, apoteka …

Vodimo Vas u veliki jednosoban stan

Ovaj stan uknjižene površine 44 m2 nalazi se na prvom spratu stambene zgrade bez lifta i po strukturi je jednosoban ali sa mogućnošću da ovde dobijete još jednu dodatnu sobu a sve to možete videti kroz samu skicu stana.

Stan čine ulazni hodnik iz koga faktički ulazite u sve prostorije u stanu, odmah na levu stranu je kupatilo sa ležećom kadom, zatim ostava a pravo se dolazi do velike kuhinje sa terpezarijom. Na desnu stranu odmah iz ulaznog hodnika je velika dnevna soba sa izlaskom na terasu koja je natkrivena, ušuškana i ima i svoju ostavu.

Uz malo dobrih ideja ovde možete dodatno napraviti sobu više ili će Vam arhitekta uz postojeće stanje predložiti ono što bi zadovoljilo Vaše potrebe.

 

Za koga će biti ovaj stan

Idealan za studenta koju bi ovde imao odličan prostor za studentske dane tako da ukoliko tragate za stanom u Novom Sadu za Vaše dete ovo je odlična prilika. Ovaj stan je takođe idealan i za bračni par koji bi ovde organizovao prostor po svom ali i za svakog drugog ko ovu lokaciju prepoznaje kao lokaciju za život.

Ovaj stan je odličan i za izdavanje pa ukoliko bi da investirate u stan manje kvadrature u Novom Sadu ovde nećete pogrešiti.

 

Ukoliko ste zainteresovani da ovaj stan vidite uživo , zovite nas da zakažete gledanje .

Kontakt

Information

  • Prix total: 97,000 €
  • Prix par mettre carrée: 2,205 €/m2
  • Type: Appartement
  • Surface: 44 m2
  • Etage: 1
  • ID Annonce: 1956607

Traits

  • Mis à jour:
    03/09/2024
  • ID Annonce:
    1956607

REAL HOUSE

Kosancic Ivana 8
21000 Novi Sad

177
Voir toute l'offre
Top