Nova vikend kuća u Rakovcu

Beočin, Okolina , Rakovac

Klicken Sie hier, um die Google Map zu aktivieren
139.000 €
1.675 €/m2
Ferienhäuser 83 m2

Jedina vikend kuća u podnožju Fruške gore gde nećete potrošiti ni evra za ulaganje jer je sve potpuno novo i gde ćete rado dolaziti da se opustite i odmorite.

Svi znamo koliko je danas potrebno imati mesto gde možemo pobeći iz grada, gužve i svakodnevnog stresa ali Vam posao i obaveze ne dozvoljavaju da to radite često a takvo mesto baš i nije lako pronaći u blizini grada.

 

Čestitamo vam, na pravom ste mestu

 

Vi koji tražite ovakvo mesto da iz grada možete trknuti svaki dan, da nemate obaveza oko majstora i renoviranja, da imate uslove života kao u gradu, da decu izvedete na travu i svež vazduh, da prijatelje pozovete na roštilj, a da nemate mnogo obaveza oko održavanja kuće i placa, baš ste imali sreće što ste naleteli na ovoj oglas.

Mi vas vodimo u Rakovac, u podnožju Fruške gore, 13km od Novog Sada i sigurni smo da ćete se zaljubiti u kuću koju Vam predstavljamo.

 

Sve je potpuno NOVO, od krova do zidova, fasade, enterijera, instalacija i komunalija. Znam da Vam to najviše znači jer na tržištu nemate mnogo ovakvik prilika.

 

Kuća za sve generacije

 

Vikend kuća uknjižena na 83 m2 sastoji se od dve etaže koje mogu da funkcionišu kao dva odvojena stana što je idealna prilika ako želite imati poseban prostor za posao, da smestite starije roditelje, da deca imaju svoje mesto ili kada Vam kumovi dođu na roštilj da se posle par piva ne moraju vraćati autom u grad.

 

U gornjoj etaži ove vikend kuće nalazi se dnevna soba sa kuhinjom, prilično komotan prostor, posebno velika kuhinja što će domaćicama sigurno značiti. Dva stepenika je nivo niže a tamo kupatilo i dve spavaće sobe. Sobe nisu preterano komforne i velike ali za spavanje Vam i neće trebati veće. U kupatilu tuš, umivaonik, wc šolja i bojler, da zadovolji sve potrebe.

Na ovom nivou do koga se penjete sa nekoliko stepenika, nalazi se i terasa sa koje pogled doseže bogami i do Novog Sada. Sa terase se ulazi u tavanski deo koji je predviđen kao ostava za smeštaj raznih stvari koje ne želite da Vam stoje u kući.

 

U donjoj etaži ove kuće nalazi se jedna zasebna garsonjera, jedna soba sa ostavljenim priključcima za kuhinju na jednom zidu, dosta veliko kupatilo i ulazni hodnik u kome je smešten kotao za etažno grejanje na struju.

 

Ispred ove etaže je natkriveni deo koji se može koristiti kao terasa i prostor za ostavu.

 

Nije ova kuća objekat u kojem imate komfor sa velikim prostorijama, ali to ovde nije ni poenta, imate dovoljno mesta za povremeni boravak i sve ono što Vam je neophodno da se ovde osećate lapo i prijatno.

 

Namerno ističemo vikend kuća, jer je tako uknjižena u katastru, ali za Vas koji tražite mesto za stalan život ovde nećete imati nikakav problem (osim toga što je ne možete kupiti na kredit jer banke ne daju kredite za kupovinu vikend kuće).

 

Osim toga što je sve novo, što su ovde korišćeni kvalitetni materijali i oprema, kuća ima trofaznu struju, priključena na gradski vodovod, kanalazija je rešena septičkom jamom, a do kuće vodi asfaltni put i nećete imati problem da dođete u svim godišnjim dobima. Ako niste vozač, do obližnjeg autobuskog stajališta imate desetak minuta peške. U kući su postavljeni radijatori-etažno grejanje na struju.

 

U kući je postavljen najvalitetniji tarket parket pa vam održavanje neće biti proble, birana je pažljivo i keramika, saniterije, kao i unutrašnja stolarija, a ulazna vrata su aluminijumska.

Od instalacija, krova, crepa, oluka, demit fasade, sve još miriše na novo.

 

 

Zar Vam trebi veći plac

 

Ne možemo a da ne spomenemo plac, smešten na brdu, sa koga imate potpunu kontrolu.

787 m2 površine sasvim Vam je dovoljno da imate lepu okućnicu a da se ne umorite od košenja trave i održavanja.

Plac je u najvećem delu ravan, a jednim svojim malim delom u padu, ispred kuće se nalaze mladi bagremi kao prirodna barijera.

Plac je kompletno ograđen sa žičanom ogradom i betonskim stubovima tako da neće biti problem ni ako deca žele kućnog ljubimca da skakuće po dvorištu.

Naravno da ima mesta i za bazen ili neke druge sadržaje koje ste već smislili.

 

Na samom ulazu u plac nalazi se betonirana platforma za parking automobila koja se može po potrebi natkriti ili čak na kojoj se može igraditi garaža, a ispod te platforme nalazi se jedna pomoćna prostorija u koju ćete smestiti alat, roštilj, dečje igračke i baštenski nameštaj.

 

Nadamo se da imate dosta razloga da nas kontaktirate i zakažete gledanje ove kuće u Rakovcu. Mi smo se potrudili da kroz fotografije, ovaj kratak opis i video prezentaciju prikažemo sve šta Vas ovde očekuje, jer smo sigurni da u ovom budžetu, lako je odlučiti se između ove kuće ili stana u gradu.  

 

U ovoj ceni kpujete kuću i plac, a gratis dobijate slobodu, mir, odmor, opuštanje, radost, smeh, Razmišljajte na ovaj način ako ste i dalje u dilemi da li Vam treba kuća van grada.

 

Sve informacije o prodaji dobićete od Sanje i Vladimira, Real house je ekskluzivni zastupnik za prodaju ove nove kuće u Rakovcu.

Angaben

  • Gesamter Preis: 139.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 1.675 €/m2
  • Objekt: Ferienhäuser
  • Quadratur: 83 m2
  • Grundstückfläche: 7 a
  • Anzeigenchiffre: 2009064

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    17/10/2024
  • Anzeigenchiffre:
    2009064

REAL HOUSE

Kosancic Ivana 8
21000 Novi Sad

177
Alle Anzeigen des Nutzers
Top