Prodaje se građevinsko zemljište 1224 m2, Krajiških brigada, Prijepolje

Prijepolje - Krajiških brigada

Klicken Sie hier, um die Google Map zu aktivieren
50.500 €
Grundstück 1.224 m2

Preporuka! 

U prilici smo ponuditi  zemljište u građevinskom području idealno za izgradnju porodično stambene zgrade u mirnom okruženju. Ovo zemljište površine 1224 m2 je pravougaomog oblika širine 12 m i dužine 75 m, smešteno u Prijepolju, potesu Krajiških brigada, Kolovrat, nudi sve što je potrebno za kreiranje modernog i udobnog radnog prostora.

Pozicionirano na izuzetnoj lokaciji, zemljište je uz lokalni puta koji vodi ka Seljašnici, što omogućava jednostavan pristup i udobnost . Poseduje dva prilaza, čime se olakšava planiranje i izgradnja.

Ono što ovu lokaciju čini još primamljivijom jeste činjenica da je u skladu sa informacijom o lokaciji predviđena za privređivanje-radna zona, osnovna namena: radna zona, srednja preduzeća, preateće namerne: uslužna delatnost, komunalna delatnost , sport i rekreacija, mala preduzeča i sl.

U skladu sa urbanističkim smernicama i informaciji o lokaciji, možete ostvariti svoju viziju ima, uzimajući u obzir sledeće karakteristike:

Indeks zauzetosti: Maksimalni indeks zauzetosti od 50% omogućava optimalno iskorišćenje prostora, ostavljajući dovoljno mesta za prostrano dvorište ili dodatne sadržaje.

Podrumska etaža: Za one koji žele dodatni prostor, indeks zauzetosti podrumske etaže max 70% .

Visina objekta: Sa dozvoljenom visinom od 15, 0 metara do kote venca i 20, 0 metara do kote slemena, imate priliku da projektujete objekat koji će se savršeno uklopiti u okolinu i pružiti impresivan pogled.

Spratnost:  spratnost  se prilagođava delatnosti , a max P+2 na aneksnom delu do ulice.

Uzimajući u obzir sve ove faktore, ovo zemljište predstavlja pravu vrednost i investiciju u budućnost. Blizina puta i potencijal za izgradnju radnog prostora pružaju sjajne mogućnosti , dok urbanističke smernice osiguravaju da vaša vizija bude ostvarena na najbolji mogući način.

Cena NIJE FIKSNA.

 

Angaben

  • Gesamter Preis: 50.500 €
  • Objekt: Grundstück
  • Quadratur: 1.224 m2
  • Anzeigenchiffre: F9-607

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    27/06/2024
  • Anzeigenchiffre:
    F9-607

Fina nekretnine Real Estate Agency doo

Vladimira Perića-Valtera 76a
31300 Prijepolje

51861
Alle Anzeigen des Nutzers
Top