Exceptional Investment Opportunity: 4-Star Hotel in Kolašin

Kolašin

4.095.000 €
368.985 €/m2
Poslovni prostor 11.098 m2

IDD#1681 We present you a unique opportunity to invest in the hotel industry in the heart of Kolašin. Perfectly positioned in the center of Kolašin, this hotel on a plot of 8039 m2 offers an ideal blend of nature and urban convenience.

Everything is ready to start construction, the complete project is finished, and utilities have been paid. There is access to water and electricity, with a submitted construction request and obtained minutes.

This multipurpose hotel offers unlimited possibilities. Regardless of your ambitions, this property offers flexibility and adaptability.

Please send the letter of intent for business-technical cooperation to the email: sales@searealty. me

------

RU:

Мы представляем вам уникальную возможность инвестировать в гостиничный бизнес в самом центре Колашин. Идеально расположенный в центре Колашин, этот отель на участке площадью 8039 м2 предлагает идеальное сочетание природы и городского удобства.

Всё готово к началу строительства, завершен полный проект, и оплачены коммунальные услуги. Есть доступ к воде и электричеству, с поданной заявкой на строительство и полученным протоколом.

Этот многофункциональный отель предлагает неограниченные возможности. Независимо от ваших амбиций, эта недвижимость предлагает гибкость и адаптивность.

Для получения дополнительной информации свяжитесь с нами по адресу: https://www. searealty. me/ru/sviazatsya

------

TR:

Kolašin'ın kalbinde otelcilik sektörüne yatırım yapma benzersiz bir fırsat sunuyoruz. Kolašin'in merkezinde mükemmel bir konumda bulunan bu 8039 m2lik arsa üzerindeki otel, doğa ile şehir olanaklarının ideal bir birleşimini sunar.

İnşaata başlamak için her şey hazır, tamamlanan proje, ve kamu hizmetleri ödenmiştir. Su ve elektrik erişimi bulunmakta, yapı izin başvurusu yapılmış ve tutanak alınmıştır.

Bu çok amaçlı otel sınırsız olanaklar sunar. Hedefleriniz ne olursa olsun, bu mülk esneklik ve adapte edilebilirlik sunar.

Daha fazla bilgi için bize şu adresten ulaşabilirsiniz: https://www. searealty. me/tr/iletişim

Podaci

  • Cena: 4.095.000 €
  • Cena po kvadratu: 368.985 €/m2
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 11.098 m2
  • Površina placa: 80,4 a
  • Šifra oglasa: S23-1681

Karakteristike

  • Ažuriran:
    14/08/2024
  • Šifra oglasa:
    S23-1681
Informacije o oglašivaču

SeaRealty


85320 Tivat

Ostali oglasi ovog korisnika
Top