Riviera Resort: Unique Opportunity

Kotor

1 €
0 €/m2
Poslovni prostor 4.825 m2

IDD2159 The "Rivijera" tourist resort in Prčanj, Kotor, offers a 4-star hotel and six villas with a private beach. The resort blends traditional style with modern functionality, including a cultural and historical site, a small church, as part of the complex. It was designed following a winning international competition, ensuring high design standards.

The main hotel building features an open terrace with a pool, bar, sunbathing area, and a modern SPA center with a restaurant. The villas are connected by beautiful open spaces, pools, and recreation areas. The total permitted resort area is 7, 400 m².

For more information, contact us at: https://www. searealty. me/en/contact

RU:

Туристический курорт «Ривьера» в Прчани, Котор, предлагает 4-звездочный отель и шесть вилл с частным пляжем. Курорт сочетает традиционный стиль с современной функциональностью, включая культурно-исторический объект — небольшую церковь, являющуюся частью комплекса. Проект разработан по итогам международного конкурса, что гарантирует высокий уровень дизайна.

Главное здание отеля оснащено открытой террасой с бассейном, баром, зоной для загара и современным СПА-центром с рестораном. Виллы связаны красивыми открытыми пространствами, бассейнами и зонами для отдыха. Общая разрешенная площадь курорта составляет 7 400 м².

Для получения дополнительной информации свяжитесь с нами по адресу: https://www. searealty. me/ru/sviazatsya

TR:

Prčanj, Kotor'daki "Rivijera" turistik tesisi, özel plajıyla 4 yıldızlı bir otel ve altı villa sunmaktadır. Tesis, geleneksel stili modern işlevsellikle birleştiriyor ve küçük bir kilise gibi kültürel ve tarihi bir yapıyı kompleksin bir parçası olarak içeriyor. Uluslararası bir yarışmayı kazanan tasarımı, yüksek tasarım standartlarını garanti ediyor.

Ana otel binasında, havuz, bar, güneşlenme alanı ve restoranlı modern bir SPA merkezi bulunan açık teras yer almaktadır. Villalar, güzel açık alanlar, havuzlar ve rekreasyon alanları ile birbirine bağlanmıştır. Tesise izin verilen toplam alan 7. 400 m²'dir.

Daha fazla bilgi için bize şu adresten ulaşabilirsiniz: https://www. searealty. me/tr/iletişim

Podaci

  • Cena: 1 €
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 4.825 m2
  • Površina placa: 37,2 a
  • Šifra oglasa: S23-2159

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/08/2024
  • Šifra oglasa:
    S23-2159
Informacije o oglašivaču

SeaRealty


85320 Tivat

Ostali oglasi ovog korisnika
{* *}
Top