Wonderful oasis

Tivat

1,500 €
Appartement 80 m2

IDD#2488 This apartment, featuring an interesting design, includes two bedrooms: one fully separate and the other partially detached and connected to a spacious living room. It comes with a fully equipped kitchen and dining area, as well as a well-appointed bathroom. From the balcony, you can take in the serene sea view and the peaceful surroundings of a beautiful natural oasis. The apartment is located either on the ground floor or the first floor. With a generous 80 m² of living space, the apartment is ideal for a family of four. It is part of a beachfront resort that boasts two pools, a sunbathing area, and a sauna. Amenities include WiFi and cable TV, and guests have access to free parking.

For more information, contact us at: https://www. searealty. me/en/contact

---

RU:

Этот апартамент с интересным дизайном включает две спальни: одна полностью отдельная, а другая частично отделена и соединена с просторной гостиной. В нем есть полностью оборудованная кухня и столовая зона, а также хорошо оборудованная ванная комната. С балкона открывается умиротворяющий вид на море и спокойное окружение красивого природного оазиса. Апартамент расположен либо на первом этаже, либо на втором. С щедрыми 80 м² жилой площади апартамент идеален для семьи из четырех человек. Это часть курортного комплекса на берегу моря, который предлагает два бассейна, зону для загара и сауну. В перечень удобств входят WiFi и кабельное телевидение, а также гости имеют доступ к бесплатной парковке.

Для получения дополнительной информации свяжитесь с нами по адресу: https://www. searealty. me/ru/sviazatsya

---

TR:

Bu ilginç tasarıma sahip daire, biri tamamen ayrı olmak üzere iki yatak odası içerir: diğeri ise kısmen ayrılmış ve geniş bir oturma odasıyla bağlantılıdır. Tam donanımlı bir mutfak ve yemek alanı ile birlikte iyi donanımlı bir banyo da mevcuttur. Balkondan, sakin deniz manzarasının ve güzel doğal oazisin huzur veren çevresinin keyfini çıkarabilirsiniz. Daire ya zemin katta ya da birinci katta yer almaktadır. Geniş 80 m² yaşam alanıyla, daire dört kişilik bir aile için idealdir. Bu daire, sahil kenarında bulunan ve 18 apartmandan oluşan bir kompleksin bir parçasıdır. Deniz kenarındaki tatil köyünün bir parçası olan tesis, iki havuz, güneşlenme alanı ve sauna sunmaktadır. Olanaklar arasında WiFi ve kablolu TV bulunmaktadır ve misafirler ücretsiz otoparktan yararlanabilirler.

Daha fazla bilgi için bize şu adresten ulaşabilirsiniz: https://www. searealty. me/tr/iletişim

Information

  • Prix total: 1,500 €
  • Type: Appartement
  • Surface: 80 m2
  • ID Annonce: S23-2488

Traits

  • Balcon
  • Parking
  • Clime
  • Mis à jour:
    18/08/2024
  • ID Annonce:
    S23-2488

SeaRealty


85320 Tivat

Voir toute l'offre
{* *}
Top