Wonderful oasis

Tivat

1,850 €
Appartement 110 m2

IDD#2487 This welcoming apartment spans two floors and includes two bedrooms and two bathrooms. It features a fully equipped kitchen and dining area, while the living room is enhanced with a fireplace that has a flame effect. From the balcony, you can take in the serene sea view and enjoy the tranquil surroundings of a beautiful natural oasis. The apartment, offering a spacious 110 m², is perfect for a family of four. It is part of a beachfront resort that boasts two pools, a sunbathing area, and a sauna. Amenities include WiFi and cable TV, and guests have access to free parking.

For more information, contact us at: https://www. searealty. me/en/contact

---

RU:

Уютная квартира с одной спальней и одной ванной комнатой, полностью оборудованной кухней и столовой. Гостиная просторная, а с балкона открывается потрясающий вид на море или спокойный природный оазис. Квартира находится на первом или втором этаже, площадь составляет 70 м² и идеально подходит для пары. ЭЭто часть курортного комплекса на берегу моря, который предлагает два бассейна, зону для загара и сауну. В перечень удобств входят WiFi и кабельное телевидение, а также гости имеют доступ к бесплатной парковке.

Для получения дополнительной информации свяжитесь с нами по адресу: https://www. searealty. me/ru/sviazatsya

---

TR:

Bu konforlu daire iki katlı olup, iki yatak odası ve iki banyodan oluşmaktadır. Tam donanımlı bir mutfak ve yemek alanına sahip olup, oturma odası alev efekti olan bir şömine ile donatılmıştır. Balkondan deniz manzarasının ve güzel doğal bir vahada huzurlu bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz. Daire, 110 m² genişliğiyle, dört kişilik bir aile için idealdir. Deniz kenarındaki tatil köyünün bir parçası olan tesis, iki havuz, güneşlenme alanı ve sauna sunmaktadır. Olanaklar arasında WiFi ve kablolu TV bulunmaktadır ve misafirler ücretsiz otoparktan yararlanabilirler.

Daha fazla bilgi için bize şu adresten ulaşabilirsiniz: https://www. searealty. me/tr/iletişim

Information

  • Prix total: 1,850 €
  • Type: Appartement
  • Surface: 110 m2
  • ID Annonce: S23-2487

Traits

  • Balcon
  • Parking
  • Clime
  • Mis à jour:
    18/08/2024
  • ID Annonce:
    S23-2487

SeaRealty


85320 Tivat

Voir toute l'offre
{* *}
Top