House for sale, Kotor

Kotor

1,000,000 €
1,538 €/m2
Maison 650 m2

en

A beautiful house for sale in Bijela, located on a plot of 650 m2. The house has a total area of ​​251m2 and has a well-designed space.

The ground floor (134m2) includes a spacious living room, 2 comfortable bedrooms, dining room, kitchen and 2 modern bathrooms. From the living room and one bedroom there is access to a large covered balcony, which continues to a spacious porch with a fireplace and a comfortable seating area. Around the house stretches a wonderful grassy garden, surrounded by a stone fence, and all paved with stone or ceramic slabs. Next to the house there is a wine cellar of 10 m2 and a spacious storage room of 18 m2.

On the first floor (117m2) there is a spacious living room with a fireplace, a dining room and a kitchen with a pantry, 2 bedrooms and a large bathroom. Everything is connected with a beautiful stone courtyard, a seating area and a barbecue.

The attic offers 2 apartments. The larger one (57m2) consists of a spacious living room with a dining room and kitchen, a bedroom with a large wardrobe and a luxurious bathroom. The smaller apartment (37m2) has a living room with dining room and kitchen, access to a balcony with a beautiful view, and a bedroom with a spacious wardrobe.

The house is equipped with central heating, air conditioning and modern furniture. The yard is arranged in cascades, with many green areas covered with grass and various plants. At the top of the yard there is a spacious garage and workshop, with the possibility of upgrading. A total of 4 garage spaces are available.

The price of this beautiful home is €1, 000, 000.

For more information, an overview of the site or a discussion about the terms of cooperation, feel free to contact us:

• Zlatko Vucinovic

• +382*******

• Sea Realty

ru

Продается красивый дом в Биеле, расположенный на участке площадью 650 м2. Дом общей площадью 251м2 имеет хорошо спроектированное пространство.

На первом этаже (134м2) расположены просторная гостиная, 2 комфортабельные спальни, столовая, кухня и 2 современные ванные комнаты. Из гостиной и одной спальни есть выход на большой крытый балкон, который переходит в просторную веранду с камином и удобной зоной отдыха. Вокруг дома раскинулся чудесный травяной сад, окруженный каменным забором и вымощенный каменными или керамическими плитами. Рядом с домом есть винный погреб 10 м2 и просторная кладовая 18 м2.

На первом этаже (117м2) просторная гостиная с камином, столовая и кухня с кладовой, 2 спальни и большая ванная комната. Все связано с красивым каменным двором, зоной отдыха и барбекю.

Мансарда предлагает 2 квартиры. Большой (57м2) состоит из просторной гостиной со столовой и кухней, спальни с большим гардеробом и роскошной ванной комнаты. Меньшая квартира (37 м2) имеет гостиную со столовой и кухней, выход на балкон с прекрасным видом и спальню с просторным гардеробом.

Дом оборудован центральным отоплением, кондиционером и современной мебелью. Двор устроен каскадами, с множеством зеленых зон, покрытых травой и различными растениями. В верхней части двора просторный гараж и мастерская с возможностью модернизации. Всего имеется 4 гаражных места.

Цена этого прекрасного дома составляет 1 000 000 евро.

Для получения дополнительной информации, обзора сайта или обсуждения условий сотрудничества обращайтесь к нам:

• Златко Вучинович

• +382*******

tu

Bijela'da 650 m2 arsa üzerinde satılık güzel bir ev. Evin toplam alanı 251m2 olup iyi tasarlanmış bir alana sahiptir.

Zemin katta (134m2) geniş bir oturma odası, 2 konforlu yatak odası, yemek odası, mutfak ve 2 modern banyo bulunmaktadır. Oturma odası ve bir yatak odasından, şömineli ve konforlu bir oturma alanına sahip geniş bir sundurmaya kadar devam eden geniş bir kapalı balkona erişim bulunmaktadır. Evin çevresinde, taş çitlerle çevrili ve tamamı taş veya seramik döşemelerle kaplı harika bir çimenlik bahçe uzanıyor. Evin yanında 10 m2'lik şarap mahzeni ve 18 m2'lik geniş bir depo odası bulunmaktadır.

Birinci katta (117m2) şömineli geniş bir oturma odası, yemek odası ve kilerli mutfak, 2 yatak odası ve büyük bir banyo bulunmaktadır. Her şey güzel bir taş avlu, oturma alanı ve barbekü ile bağlantılıdır.

Çatı katında 2 daire bulunmaktadır. Daha büyük olanı (57 m2), yemek odası ve mutfak içeren geniş bir oturma odası, büyük gardıroplu bir yatak odası ve lüks bir banyodan oluşmaktadır. Daha küçük dairede (37 m2), yemek odası ve mutfak içeren bir oturma odası, güzel manzaralı bir balkona erişim ve geniş gardıroplu bir yatak odası bulunmaktadır.

Ev merkezi ısıtma, klima ve modern mobilyalarla donatılmıştır. Avlu, çim ve çeşitli bitkilerle kaplı birçok yeşil alanla birlikte basamaklar halinde düzenlenmiştir. Avlunun üst kısmında, iyileştirme imkanı olan geniş bir garaj ve atölye bulunmaktadır. Toplamda 4 garaj alanı mevcuttur.

Bu güzel evin fiyatı 1. 000. 000 €.

Daha fazla bilgi almak, siteye genel bir bakış veya işbirliği şartlarına ilişkin bir tartışma için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin:

• Zlatko Vucinoviç

• +382*******

Information

  • Prix total: 1,000,000 €
  • Prix par mettre carrée: 1,538 €/m2
  • Type: Maison
  • Surface: 650 m2
  • Chaufage: Collectif
  • Condition: Meublé
  • Nombre d'étages: 2
  • Nombre de salles de bain: 4
  • ID Annonce: S23-1509

Traits

  • Garage
  • Balcon
  • Clime
  • Mis à jour:
    11/08/2024
  • ID Annonce:
    S23-1509

SeaRealty


85320 Tivat

Voir toute l'offre
{* *}
Top